Vi söker Arbetsledare, Mättekniker, Anläggningsarbetare, Maskinförare och Rörläggare.

Markteknik Sverige AB är ett service- och entreprenadföretag som erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom markbyggnad.

Företagets erbjudande grundas på kunskap, effekvitet och kvalitet för
kunder på den offentliga och privata marknaden. 

Vi har vår bas i Varberg men är även verksamma i Kungsbacka, Göteborg, Borås, Falkenberg och Halmstad.

Just nu så söker vi Arbetsledare, Mättekniker, Anläggningsarbetare,
Maskinförare och Rörläggare.

Omfattning
Heltid,vardagar kl.7-16.

Arbetsgivare
Markteknik Sverige AB
Cylindervägen 5
432 32 Varberg

Kontakt
Mejla din ansökan med bifogat CV, till info@m-te.se.
Frågor gällande tjänsten besvaras via telefon, 0340-695949 eller via mejl info@m-te.se.

Arbetsledare

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare ansvarar du i huvudsak för att fördela ansvar och uppgifter inom arbetsgruppen och följer upp produktionen samt medverkar aktivt i projektets tekniska och ekonomiska genomförande.

Aktivt arbeta för att värna om säkerheten på arbetsplatsen. Säkerhetsställa arbetets kvalitet och att tidplaner följs. Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar.

Kvalifikationer
Markteknik Sverige AB söker dig med erfarenhet av arbetsledning främst inom förläggning av el, fiber, fjärrvärme, gas och VA.

Du ska inneha lägst B-körkort, E-körkort är meriterande. Övriga utbildningar som Utmärkningsansvarig, ESA, BAS-U/BAS-P är också meriterande.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga, målinriktad och ansvarstagande med en analytisk förmåga. Du ska ha god social kompetens med förmåga att arbeta i grupp men även kunna driva ditt arbete självständigt.

Mättekniker

Arbetsuppgifter:
Som mättekniker har du ett stort ansvar i att göra inmätningar och utsättningar på arbetsplatser på ett korrekt och snabbt sätt, och du finns på plats före, under och efter hela processen.

Kvalifikationer
Du behöver ha en teknisk eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet som mättekniker inom väg– och anläggningsprojekt och arbetat i GEO professional är det meriterande. Du ska även kunna hantera totalstation samt GNSS-utrustning.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i följande program: GEO professional och CAD.

Det här jobbet passar dig som är noggrann och strukturerad i din yrkesroll samt har förmågan att se projektet från ett långsiktigt perspektiv, problemlösningsförmåga, kunskap och noggrannhet som behövs i mätprocesser samt en djupare förståelse för bygg- och anläggningsarbete.

 

Maskinförare

Arbetsuppgifter
Som maskinförare ansvarar du i huvudsak för att köra och underhålla anläggningsmaskiner, gräva och schakta för hus, anläggningar och vägar, gräva och lägga vatten– och avloppsledningar, lasta och lossa olika typer av gods och material samt schakta för kanalisation. Rollen som maskinförare är ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar.

Kvalifikationer
Markteknik Sverige AB söker en erfaren maskinförare med minst 3 års erfarenhet. För att kunna utöra sitt arbete som maskinförare behöver du kunna läsa ritningar och beskrivningar för bygg och anläggningsarbeten. Du behöver kunna utöra arbeten med laser och GPS-utrustning för höjdmätning och positionering.

Du ska inneha maskinförarbevis/yrkesbevis. Övriga utbildningar som Arbete på väg, Utmärkningsansvarig, ESA och EBR är också meriterande.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga, målinriktad och ansvarstagande med en analytsk förmåga. Du ska ha god social kompetens med förmåga att arbeta i grupp men även kunna driva ditt arbete självständigt

Anläggare/Rörläggare

Arbetsuppgifter
Som anläggningsarbetare ansvarar du i huvudsak för schaktarbeten och att arbetsritningar följs, att ledningars förläggning utförs och dokumenteras på ett korrekt sätt och överlämnas med korrekta arbetshanlingar till ansvarig arbetsledare eller platschef.

Kvalifikationer
Markteknik Sverige AB söker dig med erfarenhet av anläggningsarbete främst inom förläggning av el, fiber, fjärrvärme, gas och VA.

Du ska inneha lägst B-körkort, E-körkort är meriterande. Övriga
utbildningar som Utmärkningsansvarig och ESA är också meriterande.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du är målinriktad och ansvarstagande med en analytisk förmåga Du ska ha god social kompetens med förmåga att arbeta i grupp men även kunna driva ditt arbete självständigt.